Khamis, 20 Julai 2017

Menang contest ibawal adik suzlin blogger

💋 Assalamualaikum..salam jumaat..

Hari ini rabia pakai tudung ibawal yang rabia menang contest di facebook tu..Ada kan..yang rabia join tu..adik suzlin blogger bagi ibawal ni tau..Thanks you adik

Dah lama dah tudung ni sampai..Rabia baru pakai hari ini..Cantik sangat..I love ibawal..sebenarnya memang dah lama dah rabia cari tudung ni..

Tak sangka lah pulak join contest ni suka-suka je..last-last dapat lah pulak..Lepas ni tak payah beli tudung dah..Sebab banyak dah tudung .. Yang contest tudung saja..dah 3 helai dah..yg contest saja tau..Tu pun tak pakai 😂😂

Nanti kalau ada contest tudung ke..tag nama rabia tau..Nak tudung lagi lah..Hehehe..banyak sangat tudung..tapi tak terpakai..tak baik pulak membazir kan..tapi kalau yang instant shawl atau bawal rabia akan pakai apabila keluar jalan-jalan lah.

Kalau tetamu datang pun..senang sarung je instant shawl tu..tak payah nak belit-belit.pening i tau.😂

Alhamdulillah rezeki sungguh lah rabia ni.bertuah sangat.alhamdulillah..Kalau nak murahkan rezeki..awak selalu lah banyakkan berdoa,buat baik pada ibubapa,bersedekah,istighfar,selawat ke atas nabi muhammad s.a.w  

Eh..cakap pasal benda lain lah pulak..heheh..lari topik dah ni..

Apa-apapun terima kasih kak suzlin blogger sebab bagi tudung ibawal ni dekat rabia ya.Nanti ada contest lagi rabia join ya 💋


💋💋 Cantik tak tudung ni? Cantik kan...warnanya pun cantik..sesuai dengan rabia kan.
Excited sangat pakai tudung ni..Lawa lah pulak..hehehe..nanti nak join contest tudung lain pulak..Maybe join contest dalam facebook..sebab lama dah tak join dalam facebook..siap ada orang tanya lagi tak join contest dah ke? Heheh..join lagi lah tapi join dekat blog lah 😘

#Rabiacantik
#Tudungibawalsangatcantik

Wah siap ada hashtag lagi . I reka sendiri lah hashtag tu 😍 #Ibawalkesukaansaya

25 ulasan:

  1. wah...gosok gosok wangi ni..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. untunglah. kita gosok-gosok kena hingus anak. kahkahkah.

      Padam
  2. wahhh menang tudung .. bestnyaaa

    BalasPadam
  3. Tahniah Rabia menang kontest tudung ibawal.

    BalasPadam
  4. dapat hadiah lagi..tudung lak tu..bestla

    BalasPadam
  5. alhamdulillah tahniah ya atas kemenangan

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, tahniah Rabia.. Murah rezeki awak.. =)

    BalasPadam
  7. hehehe baru pakai ekk. cantik jugak yg ni.. sesuai dgn rabia..

    BalasPadam
  8. Cantik. Kalau saya dapat pun saya pakai.

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah. Bestnya dapat hadiah tdung. 😙 cantik

    BalasPadam
  10. tahniah rabia..rezeki mencurah2 alhamdulillah

    BalasPadam
  11. Hi!!

    https://messarah.blogspot.my/2017/07/baru-sem-1.html

    BalasPadam
  12. Murahnya rezeki adik kak D ni.. tahniah Rabia.. All the best.

    BalasPadam
  13. Tahniah...eh. Suzlin tu adik? Bukan Rabia muda dr dia ke?

    BalasPadam
  14. tahniah menang contest. cantik warna tudung tu, ceria ja.

    BalasPadam
  15. Tq korang @Azlinda azman dik suzlin umur 17 .rabia 21

    BalasPadam
  16. Rezeki tu rabia..klu akak susah nk menang...

    BalasPadam
  17. Tahniah Rabia, cantik tudung tu..
    Sis pun teringin nak beli sehelai dua untuk koleksi sendiri.. Teruja sebab bau wangi..

    BalasPadam
  18. Cantik.. murah rezeki rabia

    BalasPadam